dijous, 15 d’abril del 2010

Santi Cayuela, escollit membre de l’Executiva Nacional d’ICV

ICV de Cerdanyola passa a tenir dos representants amb responsabilitats en el màxim òrgan executiu de la formació ecosocialista.

El regidor d’ICV-EUiA Santi Cayuela assumirà la responsabilitat de Política Econòmica i Financera en la Comissió Executiva Nacional d’ICV. La incorporació de Cayuela, aprovada durant el consell nacional que la formació ecosocialista va celebrar dissabte 10 a Tarragona, suposa que Cerdanyola guanyi més pes en el màxim òrgan executiu d’ICV. L’ex-alcalde Antoni Morral ja formava part de la direcció executiva, on presideix l’àmbit de Reforma de l’Estat i Fet Nacional. La Comissió Executiva Nacional està integrada pels membres de la formació amb responsabilitats executives a nivell nacional, entre ells, el candidat i secretari general d’ICV, Joan Herrera.

El regidor Santi Cayuela també és portaveu del Grup d’ICV-EUiA al Consell Comarcal del Vallès Occidental i Vicepresident d’ICV al Vallès Occidental.

Santi Cayuela ha estat entrevistat per Cerdanyola Ràdio, a la noticia adjunta hi ha un extracte de les seves declaracions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada