dilluns, 7 de febrer del 2011

ICV VALOREM EN POSITIU L'INICI DE TROBADES ALS BARRIS I PRESENTAREM LA LLISTA EN BREU

La primera ronda de trobades als barris es valora com a molt positiva.

La presentació de la llista oberta el proper 13 de febrer serà el punt fort abans de començar amb el segon circuit de trobades. La llista es votarà al març.

El president d’ICV, Juan Rodríguez i el candidat a l’alcaldia per la coalició ICV-EUiA, Antoni Morral, feien una roda de premsa en l’equador de les trobades a barris previstes per la formació en el si del projecte Iniciatives que mouen Cerdanyola.

Rodríguez apuntava una valoració molt positiva de les primeres trobades als barris, on s’ha convocat a tota la ciutat, en 8 reunions diferents que han significat l’inici del procés.

Antoni Morral explicava que ara comença la segona part de les trobades als barris (es retorna a tot arreu) però que una de les parts més destacables és la presentació pública de la llista oberta el proper diumenge 13 de febrer.

Respecte la llista oberta, totes les persones estan implicades amb la vida social de la nostra ciutat. Hi haurà tant gent del grup municipal, com altres persones d’ICV però també un col·lectiu important de persones independents. Així s’aconsegueix que la candidatura tingui “valor de ciutat”. La votació de la candidatura es durà a terme el mes de març i la presentació de l’ordre de la llista es farà a principis d’abril.

Finalment, preguntat sobre el sabotatge a la seva conta de Facebook, Antoni Morral apuntava: “la política no hauria de ser això”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada