dilluns, 12 de març del 2012

ICV-EUiA volem ser el revulsiu que necessita Cerdanyola

El president d’ICV, Jordi Miró, afirma que després de 9 mesos de govern en minoria "la ciutat necessita un revulsiu". Miró creu que "cal un govern fort, basat en acords reals i continguts més enllà de sumar més o menys regidors al govern". En aquest sentit afirma que ICV-EUiA "pot aportar molt en les formes de governar i en la gestió de les prioritats de govern". Segons ICV-EUiA, això és especialment necessari quan més de 5.000 persones es troben a l’atur. Cal afrontar la situació i actuar amb polítiques d’esquerres per plantar cara a la crisi.

La negociació del pressupost anirà en bona mesura lligada a les negociacions per la formació de govern, "per la necessitat de marcar unes prioritats de mandat que passen per les noves formes de governar, els projectes estratègics de ciutat, la defensa dels serveis públics i la dinamització econòmica". L’aprovació definitiva del pressupost marcarà doncs el calendari per arribar a acords de govern.

La representant d’EUiA, Ángeles Camacho, insistia que la situació de crisi "requereix valentia política i no es tracta de repartir àrees de govern sinó de buscar les solucions que reclama la ciutadania". Camacho recorda que Cerdanyola va votar majoritàriament a les forces d’esquerra a les eleccions municipals, i que "no s’entendria que aquestes formacions no busquin acords per, per exemple, plantar cara a la reforma laboral aprovada per PP i CiU". Camacho creu que si PSC i ICV-EUiA arriben a un acord de govern, "serà difícil que amb el temps els companys de Compromís i ERC quedin al marge i no acabin sumant".

ICV-EUiA confia en poder dur unes negociacions carregades de continguts i breus en el temps per començar a gestionar la ciutat aprofitant tots els seus potencials i generar les situacions que permetin la reactivació econòmica. Per això ja ha proposat un document de negociació amb molt de contingut.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada