dijous, 18 de febrer del 2010

Sr. Francos, situï's al seu lloc

Últimament estem observant com algun dirigent del PSC s’està confonent amb el paper que li pertoca jugar. Com bé tothom entendrà m’estic referint al primer secretari del PSC a Cerdanyola, un tal Víctor Francos. Aquest senyor no és conegut, tampoc és cap càrrec electe ni ningú del poble l’ha escollit, però tot i això es pensa que sí que l’ha escollit algú i sense cap problema fa feines de govern com per exemple pronunciar-se en rodes de premsa en nom del govern.

Això no és tot. Aquest noi dia a dia falta el respecte fins i tot arribant a l’insult, menteix habitualment i acostuma a ser incoherent en les seves afirmacions. Suposo que tot es deu a una intensa ràbia que recorre pel seu cos al pensar que el PSC s’ha equivocat i ara només els hi queda una última "arma" que és anar a destruir al candidat d’ICV-EUiA, Toni Morral. Ara, Victor, entenc que hagis de mentir per atacar-lo.

A tot això Sr. Francos em veig obligat a dir-li:

1.La gent d’ICV-EUiA sabem perfectament com hem deixat l’ajuntament i no tenim cap problema a explicar-ho tal i com ho hem fet. De fet fins i tot podem fer-ne molt bona publicitat i si vols participar de difondre la bona publicitat, posa’t en contacte amb nosaltres.

2.La gent d’ICV-EUiA donem l’esquena a un debat polític il·legal i abandonem els llocs on no es segueixen les regles democràtiques legals.

3.Li demano que deixi de mentir i de practicar política barroera, perquè l’únic que fas és que jo, personalment, m’avergonyeixi de voler-me dedicar a la política.

4.Per últim demanar-li respecte i responsabilitat, perquè per davant de tot som persones, no?

Pol Moragas Parrado

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada