diumenge, 16 de gener del 2011

Persones de prestigi per a un procés innovador

ICV de Cerdanyola hem iniciat un procés innovador. Molts i moltes de vosaltres ja ho sabeu: hem engegat un procés d’eleccions primàries obertes a tota la ciutadania que farà que tothom, absolutament tothom, pugui votar i decidir la composició de la llista que ICV presentarà a les eleccions municipals del proper 22 de maig.

Per a supervisar aquest procés, hem creat una comissió de garanties, formada per persones externes a ICV que poden garantir que es vetlli per l’objectivitat i la transparència del procés.

Des d’ICV de Cerdanyola ens sentim molt orgullosos de les persones que han acceptat formar part d’aquesta comissió de garanties. Es tracta de persones de reconegut prestigi social, intel·lectual i professional. Tant a nivell local com a nivell nacional.

Es tracta de Joan Botella (Catedràtic de Ciència Política de la UAB), Arcadi Oliveres (President de Justícia i Pau, i professor de la UAB), Mercè Garreta (Ex-coordinadora del servei d’atenció a les dones d’El Safareig), Daniel Banyuls (Pastor de l’Església Evangèlica de Cerdanyola), Roser Pérez (Doctora en sociologia i professora de l’Escola d’Infermeria de la UAB), Isidre Grau (escriptor i Premi Sant Jordi) i Dolors Lázaro (Directora d’escola).

Dimarts passat presentàvem públicament aquesta comissió de garanties. I volem destacar una de les declaracions de Joan Botella, que va assegurar que aquest procés, inèdit en una ciutat de les dimensions de Cerdanyola, no només té interès polític, sinó també acadèmic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada