dimecres, 30 de novembre del 2011

ICV ESCOLLIRÀ PRESIDENT/A EN PRIMÀRIES OBERTES

ICV obre l'elecció a la presidència a un col·lectiu de 373 persones, a sumar als 100 adherits/des i amics/gues que ja tenien dret a vot en anteriors eleccions.

ICV crea, una vegada més, mecanismes de participació inèdits a Cerdanyola: aquestes primàries van molt més enllà de l'àmbit intern de partit.


Juan Rodríguez
, president d'ICV, anunciava divendres la convocatòria d'eleccions primàries per a l'elecció d'un nou president o presidenta de l'organització, un cop esgotat el seu mandat.
Seran els dies 19, 20 i 21 de desembre.


Rodríguez posava en valor que, ara més que mai, "s'ha facilitat la presentació de candidatures: només calen deu avals per a poder ser candidat a la presidència". Rodríguez recordava també que les eleccions primàries a la presidència són un dels trets distintius de l'organització.

En aquest sentit, David Chaparro, responsable de comunicació d'ICV, remarcava que aquestes primàries "s'obren a tot el col·lectiu de persones que en bona part comparteixen el nostre projecte de ciutat" i que en el seu moment van facilitar el seu contacte per a rebre informació i poder participar en actes i assamblees obertes. "Ara els volem donar l'oportunitat d'opinar, de votar".

Destacava també la importància de l'obertura d'ICV a la ciutat, explicant que la obertura dels partits és més important que mai en l'actual context de crisi econòmica i desafecció política, que posen en un compromís els valors democràtics.

Chaparro posava en valor "que són unes primàries més obertes que mai, anant més enllà de l'àmbit intern del partit" i que "creem, de nou, mecanismes de participació inèdits a Cerdanyola".

Per acabar, Juan Rodríguez explicava el calendari del procés: la recollida d'avals per part dels possibles candidats ha finalitzat avui, 30 de novembre, i les eleccions seran els dies 19, 20 21 de desembre.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada