dijous, 5 de novembre del 2009

ICV de Cerdanyola celebra l’aprovació de l’EMD de Bellaterra

Des d’ICV de Cerdanyola volem mostrar la nostra satisfacció pel fet que el Govern de la Generalitat de Catalunya hagi aprovat finalment l’Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra.

L’EMD és una reivindicació històrica del veïnat de Bellaterra i del seu teixit associatiu. A ICV vam recollir ja fa anys la sensibilitat expressada per la ciutadania de Bellaterra i ho vam incorporar com a compromís electoral. En aquest sentit, cal recordar que amb l’entrada al govern de la ciutat d’ICV-EUiA, CiU i ERC l’any 2003, vam aconseguir que l’EMD passés a ser, no una promesa electoral, sinó un compromís de govern. Tallàvem, així, la dinàmica imposada pels governs del PSC que sempre s’ha oposat a la constitució d’aquesta nova entitat municipal.

Creiem que Bellaterra mereix el grau d’autonomia que el seu veïnat reclama, per això l’aprovació d’aquesta EMD és una molt bona notícia.

Ara que ja s’ha aprovat, des d’ICV volem continuar la feina feta, i ens comprometem a intentar que el procés de constitució final de l’EMD sigui el més àgil possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada