dilluns, 18 d’octubre del 2010

LA CONNEXIÓ DEL PARC DE L’ALBA: EXEMPLE DE VALORS I EIX DEL PROJECTE

El passat dimecres vam fer una passejada per la via de connexió del Parc de l'Alba, volem compartir el que això significa per nosaltres i també algunes fotos:



ICV-EuiA estem molt satisfets de la bona feina feta: el vial del Parc de l’Alba ha estat un projecte clau del govern d’Antoni Morral.

La connexió de Cerdanyola a Sant Cugat és ara una realitat i constitueix una de les peces cabdals del projecte de ciutat engegat per ICV-EUiA i liderat per Antoni Morral. Des d’ICV-EUiA ens sentim molt satisfets de la feina feta: el planejament i l’execució d’aquesta infraestructura pensada per a les persones ha estat una de les tasques més importants del nostre govern. El passat dimecres vam fer una caminada pel passeig de Cerdanyola a Sant Cugat per a celebrar-ho.





El vial del Parc de l’Alba és un exemple dels valors del nostre govern: la ciutat per a les persones, la ciutat del coneixement, de la mobilitat i del respecte al medi ambient.

Hem construït i seguirem construint la Cerdanyola per a les persones: una ciutat on es lliguen l’entorn i els equipaments amb els ciutadans, mitjançant la pacificació del trànsit al potenciar les rambles amples i els carrils bici que permetin un accés per a tothom a tots els racons de la ciutat: des del nucli urbà fins al Parc de l’Alba.

El nou vial conforma l’eix vertebrador del Parc de l’Alba, peça fonamental de la ciutat del coneixement i puntal socioeconòmic de l’Àrea Metropolitana, amb el punt neuràlgic en les carreteres i el Sincrotró.



Cerdanyola: exemple de convivència entre el medi ambient i la societat del coneixement. L’eix del Parc de l’Alba és permeable i fa possible la Via Verda.

La via de connexió Cerdanyola-Sant Cugat és també un exemple de convivència entre la societat del coneixement i el medi natural, ja que inclou importants passos subterranis de fauna per a respectar la Via Verda alhora que promou el desplaçament per la ciutat en bicicleta i a peu. El carril bici i el passeig a la vora de Collserola i de la Via Verda fan d’aquest vial un exemple de mobilitat.


El projecte de ciutat d’ICV-EUiA liderat per Antoni Morral guanya cada cop més pes i genera consens.

Com aquesta, moltes peces del projecte són ara una realitat i conformen un conjunt. Allò que abans era criticat ara ha guanyat pes i acceptació. D’una crítica destructiva per part de l’oposició, s’ha passat al consens. El motiu d’aquest canvi és la qualitat d’un projecte que convidem a compartir a tots i totes perquè està construint Cerdanyola a l’alçada de les seves grans potencialitats en els terrenys cívic, científic, econòmic i cultural.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada