dijous, 21 d’octubre del 2010

COLLSEROLA ÉS PARC NATURAL I EVITA INTRUSIONS URBANÍSTIQUES DE CERDANYOLA

Collserola és Parc Natural: una de les apostes polítiques d’ICV-EUiA més importants dels darrers anys, ja s’ha acceptat. Ho diem orgullosos, satisfets de la feina feta. A Cerdanyola hem mantingut una lluita constant per tal que no s’envais el Parc amb projectes urbanístics forasenyats: ens vam oposar a les alegacions presentades pel Govern PSC-CiU que volien mantenir tres terrenys urbanitzables a dins de Collserola. Un d’aquests terrenys era al mateix lloc on s’havia volgut construir el camp de golf. Afortunadament la Generalitat ho va desestimar i va tirar endarrere aquesta proposta del govern municipal.

Des d’ICV-EUiA teniem molt clar que calia seguir amb la linia de protecció del Parc que havíem dut a terme, tant des del govern abans del 2003 (posicionant-nos en contra del camp de golf), com al govern entre el 2003 i el 2009, (promovent la màxima protecció del Parc a Cerdanyola i la connexió d’aquest amb Sant Llorenç, la Via Verda), com de nou a l’oposició aquests darrers 10 mesos, (oposant-nos a mantenir zones urbanitzables allà on ja abans s’havia volgut fer el camp de golf).

Per tots aquests motius, però sobretot perquè ja tenim el Parc Natural i sabem que tots i totes el podrem gaudir, celebrem la declaració de Collserola com a Parc Natural. Ara caldrà seguir protegint-lo entre tots, fent-ne un ús civilitzat i defensant-lo com una fita important a Catalunya i Cerdanyola pel que fa a la protecció de l’entorn.




Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa
19 d’octubre de 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada