dilluns, 8 de novembre del 2010

ICV-EUiA EXPLIQUEM LES DADES ECONÒMIQUES DE L'AJUNTAMENT

La coalició explicarà en un acte l'estat de les finances municipals i les propostes per a millorar-les. Serà el dimarts 9 de novembre a les 19.30 hores, al local d'ICV de Cerdanyola. Tothom hi està convidat!!

La transparència i el rigor són eines fonamentals del nostre projecte polític i la situació de crisi econòmica actual exigeix rigor per part de tots els partits. Des del 2003, el govern liderat per Toni Morral va aconseguir reduir dèficit i alhora augmentar les inversions, fruit d'un projecte polític enfocat tant en la millora de la ciutat i els seus serveis com en la millora de les finances municipals.

No obstant això, l'esclat de la crisi econòmica l'estan pagant tots els ajuntaments i el de Cerdanyola no és una excepció. En conseqüència, les finances municipals estan passant, i
passaran, per moments delicats. Per tant, el que cal fer és explicar-les a la ciutadania i fer propostes per a millorar-les.

Donada aquesta situació i el fet que aquesta setmana passada es va celebrar el ple d'ordenances fiscals i pla de sanejament, des d'ICV-EUiA creiem imprescindible posar en coneixement de la ciutat les dades econòmiques que hi ha sobre la taula, amb la transparència i rigor que ens caracteritza.

Per aquest motiu, el proper dimarts 9 de novembre, a les 19.30 hores, volem convidar tothom a assistir a l'acte sobre la situació econòmica de l'Ajuntament que celebrarem al nostre local a dos quarts de vuit del vespre. Durant l'acte, intervindran l'anterior Alcalde, Toni Morral, i el regidor de serveis econòmics del seu govern, Santi Cayuela.

No ho dubteu! Vingueu a informar-vos d'aquest tema! És molt important!!

1 comentari: