divendres, 2 d’octubre del 2009

Antoni Morral: "Sóc conscient de les conseqüències de destituïr Consol Pla, però així no es podia seguir"

Antoni Morral ha comparegut avui per explicar els motius de la destitució de la primera tinent d'alcalde, Consol Pla (CiU).

En opinió de l'alcalde de Cerdanyola l'actitud de Consol Pla "no ha estat la pròpia d'una persona amb el càrrec institucional de primera tinent d'alcalde". Morral ha assegurat que Consol Pla ha generat confusió, ha bloquejat temes de gestió importants, ha governat amb autoritarisme i ha desautoritzat públicament de forma reiterada a la figura de l'alcalde. Aquesta actitud ha generat una pèrdua de confiança.

La destitució de Consol Pla no es tracta, en paraules de l'alcalde, d'un "rampell d'última hora, ja que amb la Consol hi he parlat moltes vegades d'aquesta situació i estic segur que no l'ha agafat de sorpresa". Morral ha afegit que la desconfiança ja era mútua i que la pròpia Consol Pla li havia confessat que ja no tenia il·lusió per la seva tasca.

Morral s'ha mostrat contundent quan ha assegurat que és "conscient de les conseqüències que una decisió com aquesta pot comportar, però així no es podia seguir".

L'alcalde ha volgut puntualitzar que el cessament és únicament de Consol Pla i no de la resta de regidors del grup de CiU als quals ha assegurat que manté la confiança. "Nosaltres no estem trencant el pacte amb CiU, però si ells donen per trencat el pacte, llavors ens trobem davant d'un escenari diferent".

Morral ha volgut desmentir els rumors que aquests dies corren per la ciutat i ha assegurat que ara mateix no hi ha cap pacte signat amb cap altre partit. Segons Morral "la ciutat ha de ser ben governada, ha d'haver-hi un govern fort i unit, i fins ara semblava que hi havia dos governs i això no pot ser".

L'alcalde ha afirmat que es compromet a treballar per a què s'aconsegueixi un govern sòlid "i em comprometo a fer-ho des de l'alcaldia o des d'on sigui".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada