dijous, 1 d’octubre del 2009

Cerdanyola, parlem amb tu

Benvinguts i benvingudes al blog! Un dels objectius de Iniciativa per Catalunya Verds de Cerdanyola és mantenir un contacte el més proper possible amb tots els veïns i veïnes i les entitats de la ciutat. Per tant, amb aquest blog pretenem fer-vos arribar les propostes, idees i valors que componen el nostre projecte de ciutat i alhora recollir les vostres opinions, crítiques i suggeriments al respecte. D’aquesta manera, podem treballar amb un peu al carrer i l’altre a les institucions.

Som conscients que la política local és farragosa i complexa i massa sovint és explicada per tots els partits polítics d’una forma poc entenedora i poc propera. Per tant, aquest blog pretén obrir un camí cap a la proximitat, tan important en la política local.

És per això que en aquest blog, diversa gent d'Iniciativa, parlarem de Cerdanyola i parlarem amb Cerdanyola. Aquest espai pretén ser un complement a la política de proximitat que volem dur a terme, que es basa en les reunions que fan amb els barris les nostres regidores i els nostres regidors i també en l’acte que tindrà lloc el proper dia 7 d’octubre a l’Altis (19 hores). En aquest, l’Antoni Morral, cap de llista d’ICV-EUiA a les pasades eleccions i alcalde de Cerdanyola, explicarà les actuacions dutes a terme aquests dos primers anys de mandat així com les propostes de cara al futur. Hi esteu convidats, com esteu convidats també a seguir de manera habitual aquest blog.

Així doncs, només ens queda agraïr-vos per avançat la vostra participació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada