dimarts, 6 d’octubre del 2009

CiU: deslleialtat i irresponsabilitat en temps de crisi

En el darrer ple municipal, el grup de Convergència i Unió va impedir, tot i estar-hi d’acord, que s’iniciés el procés de sanejament de l’abocador de Can Planas. Per a ICV aquest és un fet d’extrema gravetat política i ha estat la gota que ha fet vessar el got. I és que durant un any i mig la deslleialtat institucional, tant en privat com en públic, ha estat una de les coses que ha caracteritzat l’actuació de Consol Pla, portaveu de CiU. Les desqualificacions a l’alcalde i al grup municipal d’ICV-EUiA han estat constants.

Per això, des d’ICV compartim la decisió de cessar de les seves responsabilitats a la portaveu CiU. I la compartim sent sabedors que aquesta decisió pot fer que ICV-EUiA perdi l’alcaldia i el govern de la ciutat.

Però en un moment de crisi econòmica creiem que hem de deixar de costat les postures partidistes cosa que CiU, i en concret Consol Pla, no ha fet en cap moment. Ara més que mai Cerdanyola necessita un govern, fort, estable i unit. I amb Consol Pla la sensació era que a Cerdanyola hi havia dos governs.

Esperem que en aquests dies transcendentals que ara tenim per davant, tothom s’arremangui i treballi pels interessos de la ciutat i no pels del seu propi partit. Des d’ICV hi estem disposats, com sempre hem fet.

Juan Rodríguez
President d’ICV de Cerdanyola

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada