dimecres, 2 de desembre del 2009

Comunicat d'ICV-EUiA davant l'anunci de la moció de censura

Des de la ruptura per part del PSC de les negociacions a quatre bandes iniciades pel PSC i dirigides, suposadament, a aconseguir un govern unitari, ICV-EUiA ens vam proposar tornar a negociar bilateralment per aconseguir arribar a un acord de govern.

Per sorpresa nostra ens hem trobat amb una actitud irresponsable per part de CiU i PSC. CiU es va negar d’entrada a mantenir cap tipus de reunió amb nosaltres, i el PSC, davant la proposta de reunió, ha mantingut silenci durant una setmana. No va ser fins ahir al vespre que el primer secretari socialista va informar telefònicament que no volien reunir-se amb nosaltres.

Avui hem sabut pels mitjans de comunicació que PSC i CiU han arribat a un acord per a formar nou govern i que presentaran una moció de censura. Creiem que és una falta de respecte que el govern i l’alcalde s’assabentin d’aquest fet pels mitjans de comunicació.

Malgrat aquesta situació, des d’ICV-EUiA volem deixar clar que continuarem governant fins que no es formi una nova majoria a l’ajuntament i que, com hem fet sempre, continuarem treballant pels interessos de la ciutat i per aconseguir que el canvi iniciat l’any 2003 tingui continuïtat en el futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada