dimecres, 30 de desembre del 2009

El nou govern de Cerdanyola comença fent vacances i ignorant a l'oposició

Des d'ICV de Cerdanyola volem fer públic el nostre malestar per les formes amb les que ha començat a funcionar el nou govern format per PSC i CiU.

El nou govern, que se suposa que centrava la seva principal obsessió en posar-se a la feina i en cercar el consens polític i social, no està fent ni una cosa ni l'altra.

Ens sembla preocupant que, estant a 29 de desembre, encara no haguem rebut cap resposta, ni formal ni informal, a la nostra petició de realitzar el ple ordinari del mes de desembre. Sabem que els terminis legals permeten no haver rebut aquesta resposta, però entenem que la celebració d'un ple municipal és un dels actes de més trascendència política de la ciutat i el mínim esperable era rebre una resposta a la nostra reclamació.

D'altra banda, és incomprensible que el nou govern no hagi cregut necessari informar a l'oposició, o com a mínim al grup principal de l'oposició, sobre la composició del nou cartipàs municipal. És preocupant que l'oposició s'hagi assaventat d'un tema d'aquesta trascendència a través dels mitjans de comunicació.

Pel que s'ha vist en aquestes setmanes, el nou govern no només sembla que hagi començat fent vacances i anul·lant el ple municipal ordinari del mes de desembre, sinó que ha optat per deixar de banda i ni tansols considerar les peticions i l'opinió del grup principal de l'oposició. Creiem, sincerament, que és una forma preocupant d'actuar i que no és la que Cerdanyola mereix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada