diumenge, 22 de gener del 2012

9ena Assamblea Local i balanç del 2011

La 9ena Assamblea Local d'ICV serà el proper dissabte, 28 de gener, a l'Ateneu, de 9:45 a 14 hores.

Juan Rodríguez passarà el relleu de la presidència a Jordi Miró, després d'un any 2011 amb uns resultats electorals negatius però amb un procés d'obertura sense precedents.


Divendres al matí part de la Comissió Política Local -els que no havíem de ser a la feina en aquell moment- vam fer el que ja ve essent habitual: una trobada amb la premsa amb un esmorzar per a fer un balanç de l'any 2011.

Si bé la trobada d'enguany tenia una important diferència amb les anteriors: també servia per presentar la 9ena Assamblea Local i despedir la presidènca d'en Juan Rodríguez, que dóna el relleu a Jordi Miró, escollit en les primàries obertes del desembre.

Juan Rodríguez destacava el més important de l'any: d'una banda uns resultats negatius a les eleccions del maig, que van portar a Toni Morral a deixar la primera línia de la política. Rodríguez recordava que Toni Morral va ser l'Alcalde que "es va distingir per la proximitat a la ciutadania i l'interpretació dels anhels de canvi".

De l'altra banda el procés d'obertura de l'organització amb les persones que van participar del procés de primàries, amb qui compartim objectius. En aquest sentit, Santi Cayuela, portaveu d'ICV-EUiA a l'Ajuntament, destacava que "l'elecció per llistes obertes" -en referència a les votacions del març- "no té precedents en tot l'Estat".

Cayuela també explicava que "des de les eleccions no hem perdut ni un minut i des del dia següent ens hem posat a treballar".

Jordi Miró, president entrant en l'assamblea que celebrarem dissabte 28, deia que ICV "hem d'aportar el màxim que poguem des de la proximitat" i que "l'objectiu serà recuperar el nostre paper a la ciutat, és el servei que li hem de fer". Miró també va agrair a Juan Rodríguez que el llegat que li deixava fos el de "una organització cohesionada, fet que facilitarà el treball".

La 9ena Assamblea Local d'ICV serà el proper dissabte, 28 de gener, a l'Ateneu, de 9:45 a 14 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada