dilluns, 30 de gener del 2012

Una assemblea per continuar el camí

Dissabte celebràvem a l'Ateneu, la nostra 9ª Assemblea. En un marc distès, d'optimisme i de ganes de continuar treballant, vam traçar les línies del treball d'ICV de Cerdanyola dels propers anys.

Amb el bagatge de la bona feina feta durant els darrers anys, i amb la voluntat d'aprenentagte dels possibles errors, vam posar fil a l'agulla.

Diversos han estat els temes de debat d'aquesta Assemblea: dinamitzar internament l'organització per tal de recuperar el lideratge polític i consolidar el lideratge social de la ciutat; continuar abordant el debat i la reflexió sobre la necessària renovació de les relacions entre els partits polítics i el conjunt de la societat; polítiques d'aliances a nivell municipal; l'exigència de l'Hospital Ernest Lluch; la petició de Collserola com a parc natural davant possibles agressions ambientals, etc.

L'assemblea va escollir, també, la nova Comissió Política Local. En aquest sentit cal destacar que tres militants històrics de la nostra organització, deixen de formar-ne part: la Carmen Martínez, el Rafa Bellido i el Juan Rodríguez, fins ara president de l'organització. Tres persones, totes elles dones, s'incorporen a la direcció local: la Laura Bros, la Carme Barrera i la Carme Arché. A totes elles i a tots ells, als que marxen i als que s'incorporen, moltes gràcies pel vostre treball i el vostre compromís.

L'acte de cloenda de l'Assemblea va comptar amb la participació de Joan Herrera (Secretari General d'ICV i Diputat al Parlament de Catalunya), Salvador Milà (Ex-Conseller de Medi Ambient i Diputat al Parlament de Catalunya) i Jordi Miró que s'estrenava en la seva nova responsabilitat de President d'ICV de Cerdanyola.

Del front cap al fons: Santi Cayuela, Salvador Milà, Joan Herrera, Juan Rodríguez i Jordi Miró


Jordi Miró en la seva intervenció com a nou president local d'ICV

Joan Herrera intervenint

Salvador Milà durant la seva intervenció

La nova direcció política local

La mesa de la IX Assemblea va estar formada per Marc Guillamón, Rosa Vilaró i Sole Asiaín

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada