dimecres, 6 de gener del 2010

Intervenció de Toni Morral en el ple de moció de censura (1)

Estem aquí perquè 13 regidors del ple van presentar una proposta de moció de censura. Deu regiors i regidores del PSC i 3 de CiU. Una moció de censura és per naturalesa una moció “en contra de”. En contra d’un grup municipal, el d’ICV-EUiA, en contra de 9 persones, de vuit regidors i regidores i d’un alcalde que és qui us parla.

Permetin que faci una breu descripció, molt esquemàtica, d’aquest grup i d’aquestes persones que avui se censuren:

En contra del company i portaveu Jordi Miró, persona dialogant com no n’he conegut altra. I que s’ha aplicat a fons en aquests últims temps per a que no arribessim on estem ara. En la seva tasca en la gestió municipal vull destacar la posada en marxa del que és l’administració electrònica que sabeu que està a punt d’activar-se.

En contra de la Marta Pujol, persona enormement resolutiva que ha promogut a la ciutat les primeres experiències participatives en el planejament urbanístic, i que ha participat molt activament en tots els projectes a l’entorn del Riu Sec.

En contra de la Maria Reina. La seva gestió, tot i portar pocs mesos, s’ha caracteritzat per l’eficàciai per una gestió molt presidida per la seva manera de ser: emotiva.

En contra del Rafa Bellido, un home ponderat però molt contundent en les negociacions i molt ferm en la defensa de les seves posicions. Un home que també ha fet que Cerdanyola fos un muncipi de referència en tots els temes ambientals, i molt especialment en la descontaminació de sòls, i molt especialment en els temes vinculats a l’amiant.

En contra del Gustavo Arias un home sensible i generós que ha gestionat els casals de la gent gran i les polítiques de solidaritat i cooperació amb eficiència i amb una gran sensibilitat.

En contra de la Carmen Rebollo una persona d’una intel·ligència perspicaç i que ha dirigit l’àrea de serveis socials d’una manera que avui la gent que menys té a Cerdanyola té més recursos de la ciutat per a poder destinar als seus dèficits.

En contra del Santi Cayuela un home que ha estat enormement rigurós en la seva gestió, i que ha reduït l’endeutament d’aquest ajuntament a la meitat del que ens vam trobar quan vam entrar a aquest ajuntament l’any 2003.

En contra de la Rosa Vilaró. Una persona molt pràctica en la seva gestió i d’uns principis molt sòlids, en la seva gestió i en la seva pròpia vida. Ha fet del servei a la dona un vaixell insígnia de la ciutat. L’ha fet referència a molts d’altres municipis.

En contra d’un alcalde que modestament ha fet tot el que ha pogut, i ha dedicat bona part de la seva vida durant aquests sis anys a coordinar i presidir l’equip de govern.

Aquestes persones hem fet un equip tècnicament i políticament molt potent. No és hora de fer balanç, però això és reconegut per molta gent que ens coneix. Però el que vull destacar per damunt de tot és l’enorme qualitat humana d’aquestes persones. I és aquest equip el que avui es censura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada