dimecres, 13 de gener del 2010

PSC: mentir i no informar

Davant del material que ha distribuit a les bústies de la ciutat el PSC de Cerdanyola, des d’ICV volem deixar clar que sota la pretesa voluntat d’informar a la ciutadania, no és acceptable que el partit que ostenta l’alcaldia a la nostra ciutat basi els seus arguments únicament en la voluntat de revenja i, el que és pitjor, en la mentida.

El PSC acusa ICV-EUiA d’haver deixat en mal estat les finances municipals quan és públic i notori que l’actual estat de les arques de l’Ajuntament, malgrat la crisi econòmica, està en una molt millor situació que l’any 2003, any en què ICV-EUiA, CiU i ERC vam entrar al govern de la ciutat.

Insinua també el pamflet del PSC que va ser ICV-EUiA qui va impedir un acord d’unitat per al govern de Cerdanyola. Només cal anar a les hemeroteques i llegir les declaracions de Marc Costa, president de CiU, atribuint al PSC l’única responsabilitat de la ruptura de les negociacions a quatre.

Des d’ICV li demanem al PSC que, d’una vegada per totes, es posi a governar, que les vacances de Nadal ja s’han acabat, i que oblidi les actituds de revenja i el ressentiment cap a ICV-EUiA. I posats a informar a la ciutadania, estaria bé que informés de quin és el contingut del pacte amb CiU i de per què ha possibilitat que des del passat 16 de desembre l’autèntica alcaldessa de la ciutat sigui Consol Pla i no Carme Carmona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada